Limba:  Românã
Telefon:  (004) 0758 627 715
Acasa   F.A.Q.

Aveti intrebari? Noi avem raspunsuri!


Intrebari frecvente si raspunsurile noastre
F.A.Q.
De ce am nevoie de site web ?

Milioane de oameni acceseaza zilnic site-uri din întreaga lume în cautare de noi si noi informatii care sa le satisfaca necesitatile. Un site web poate oferi companiei dumneavoastra o identitate prin care sa va evidentiati pe aceasta vasta piata de desfacere reprezentata de Internet. Fiti mereu cu un pas înaintea concurentei! Imaginea dumneavoastra virtuala va ajuta nu numai sa va atrageti cât mai multi clienti ci si sa va garantati fidelitatea lor. Demonstrati-le ca produsele si serviciile oferite de dumneavoastra sunt diferite de cele ale concurentei tocmai printr-o prezentare excelenta care sa îi faca sa revina cu placere pe site-ul dumneavostra.

De ce trebuie sa am un site profesional ?

Deoarece un profesionist va sti întotdeauna cum sa trateze corespunzator fiecare aspect ce intra în procesul realizarii unui site web: aspectul vizual, asezare în pagina, vizualizarea corecta pe mai multe browsere si la diferite rezolutii, functionalitatea si accesibilitatea, optimizarea web. La sfârsitul acestor etape se fac teste pentru asigurarea bunei functionari.

Ce materiale trebuie sa am pentru realizarea unui site web?

Texte si informatii pentru anumite pagini (despre noi, contact, etc.), poze digitale sau poze imprimate care vor fi scanate de dumneavoastra sau de noi, în cazul în care vor exista anumite nelamuriri pentru texte, va putem pune la dispozitie câteva exemple sau referinte.

Cum va pot trimite materialele?

Materialele le puteti trimite prin e-mail.

Am auzit ca in multe cazuri exista costuri ascunse asociate cu serviciile de webdesign. Este adevarat?

La redCode Net.Work nu exista costuri ascunse! Vom discuta cu dumneavoastra desore detaliile proiectului si apoi va vom da un pret. Va vom informa de la inceput la ce costuri sa va asteptati si odata ce ati comandat, estimarea va fi respectata cu strictete.

Cât timp va dura realizarea site-ului?

Timpul de executie este în functie de complexitatea proiectului, materialele disponibile (texte, fotografii) si în functie de stabilirea design-ului final.

Pot vedea site-ul în timp ce se lucreaza la el ?

Bineînteles, site-ul îl puteti vizualiza la o adresa de pe serverul nostru la orice ora din zi si din noapte.

Cum stiu ca site-ul meu va avea design-ul care îl doresc ?

În timp ce se lucreaza la site vom comunica periodic pentru sugestii si opinii de design.

Cum va platesc ?

Plata se efectueaza în urma stabilirii unei întâlniri (numerar), prin cont bancar sau Paypal

Sunt dependent de redCode Net.Work pentru intretinerea si actualizarea site-ului dupa ce acesta a fost lansat?

Nu . Odata lansat, site-ul va apartine in totalitate. Puteti oricand angaja o persoana (sau companie) sa il actualizeze pentru dumneavoastra, insa noi speram ca veti fi atat de multumiti de serviciile noastre, incat veti apela si in viitor la noi, pentru orice modificare.

Dar daca am deja un site ?

Echipa noastra va sta la dispozitie. Vom studia cu atentie site-ul actual si va vom propune solutii de imbunatatire si de eficientizare a acestuia. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne transmiteti adresa web a site-ului. Putem imbunatati design-ul grafic, adauga noi produse si servicii, optimiza pentru motoare de cautare si adauga noi sectiuni.

Ready for an irreversible & ultimate experience?