Limba:  Românã
Telefon:  (004) 0758 627 715
Acasa   Despre noi


Fie ca sunteti la inceput in afacerea dvs. sau sunteti deja in plina dezvoltare, scopul nostru este sa va oferim servicii personalizate, care sa indeplineasca cerintelecompaniei dvs.
Cine suntem?

Bazandu-ne pe o experienta de 10 ani realizam prezente online si sisteme de management web-based eficiente, care aduc avantaje cuantificabile: diminueaza costurile de comunicare, cresc vanzarile si sporesc fidelitatea utilizatorilor fata de brandul clientului. Ceea ce ne diferentiaza sunt competentele in materie de organizare a continutului in medii virtuale (Content Management Systems). Stim cum sa realizam aplicatii web in care continutul sa fie usor de administrat, prezentat clar si atractiv pentru utilizatori, si organizat de asa maniera incat sa fie bine pozitionat in motoarele de cautare.


Serviciile noastre insa nu se opresc aici. In momentul ȋn care pagina dvs. este finalizata va vom impartași toate trucurile, pentru a avea un site de success. De asemenea, va asiguram si servicii destinate identitatii vizuale a companiei dvs., de la carti de vizita, la flyere, pana la mape de prezentare realizate profesionist, va punem la dispozitie ideile, creativitatea si seriozitatea echipei noastre pentru ca afacerea dvs. sa beneficieze de cea mai buna reprezentare.

Experienta noastra:
Wordpress
98%
E-commerce
95%
CSS3
75%
jQuery
50%
HTML5
90%
PHP
70%
SEO
100%
Photoshop
97%
Illustrator
97%

Procesul de lucru

Analiza

Totul incepe cu o sesiune de descoperire, unde noi vom discuta despre viziunea, cerintele si aşteptarile dumneavoastra, referitoare la prezenta digitala.

Structurare + Proiectare

Transformarea ideilor in concepte realizabile, conturarea experientei de utilizator,
adoptarea solutiilor trainice, durabile.

Dezvoltare + Implementare

Construim si dezvoltam, optimizam, testam si lansam. Apoi analizam, actionam în funcţie de rezultate si oferim sprijin continuu.

Intretinere

Mentenanta si Suport
dupa terminarea
proiectului

Cere o oferta de pret!